Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou (kniha 3.)

5. 3. 2022

Před svatbou se Elena krátce setká s Lilou a dozví se, že pracuje v továrně na uzeniny, kde je s ní nedobře zacházeno a kde je i sexuálně obtěžována. Kromě toho je Lila zamilovaná do Enza, oba spolu studují počítačové programování, ale zatím odmítá, aby se jejich vztah změnil v sexuální a ani nechce znovu otěhotnět. Poté, co jí Elena pomůže získat antikoncepční tablety, Lila svůj vztah s Enzem skutečně posune dál. Mezitím Elena, která nechtěla mít děti, dokud nenapíše druhou knihu, otěhotní hned po svatbě. Uplyne několik let a Eleně se sice podaří napsat další knihu ještě před narozením druhé dcery, ale poté, co jí Lila a Adele řeknou, že se jim dílo nelíbí, rozhodne se od projektu upustit a věnovat se manželství a mateřství.

Elena znovu narazí na Nina poté, co ho její manžel Pietro přivede domů. Zjistí, že ji stále přitahuje, přestože po jejich milostném románku opustil Lilu. Inspirována jeho pozorností napíše feministický text, který Adele považuje za hodný zveřejnění. S Ninem začne mít vztah, díky němuž si Elena uvědomí, že je v manželství nešťastná, a přesvědčí ji to, aby Pietra opustila.

Elena se o své plány podělí s Lilou, která je z nich zděšená. Ačkoli si Lila nyní uvědomuje, že její syn, kterého mylně považovala za Ninova syna, je ve skutečnosti Stefanův, stále chová k Ninovi odpor. Lilino štěstí přitom stoupá: ona i Enzo nyní pracují jako úspěšní počítačoví programátoři. Lila je v pokušení pracovat pro Michela Solara, který je jí stále tak posedlý, že je ochoten jí platit mnoho peněz. Elena se také dozví, že má její mladší sestra vztah s Marcellem Solarou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář